Brede publiekscampagne pensioen vanaf 21 augustus van start

Op 21 augustus gaat de campagne pensioenduidelijkheid.nl van start en zal duren tot 10 september. Vanaf 2 oktober volgt de volgende fase van de campagne. De campagne zal een aantal jaren doorlopen. Het hele land zal via verschillende media-uitingen worden geïnformeerd over het feit dat ons pensioenstelsel zal gaan veranderen en er nieuwe regels gaan gelden om pensioen voor iedereen mogelijk te houden in de toekomst.

Brede samenwerking
De afgelopen tijd is in een samenwerking van werkgevers- en werknemersorganisaties waaronder de VCP, pensioenuitvoerders en de overheid gewerkt aan deze campagne via verschillende campagne-uitingen. Tv- en radiocommercials, online video’s en social media zullen worden ingezet om de gewone mens op straat mee te nemen in deze pensioenveranderingen.

Meer informatie en tools
Naast de campagne-uitingen is er ook een toolbox met communicatiemiddelen gemaakt. Voor iedereen die wil communiceren over de nieuwe regels van pensioen is de toolbox op werkenaanonspensioen.nl beschikbaar. Hier kunnen desgewenst arbeidsvoorwaardelijke partijen (werkgevers en vakbonden en OR’en) gebruik van maken bij het informeren van werknemers.

Lees meer over de campagne en de belangrijkste vragen over wat er wel en niet verandert op www.pensioenduidelijkheid.nl.

Recent nieuws