Congres Werken aan ons pensioen op 27 september

Op 1 juli jl. is de Wet Toekomst Pensioenen in werking getreden. Velen zijn al begonnen, sommigen staan aan de start, maar nog niemand is klaar: de transitie naar het vernieuwde pensioenstelsel. Op 27 september organiseert het platform www.werkenaanonspensioen.nl een pensioencongres in Amersfoort, dat voor u en voor uw collega’s die zich professioneel en arbeidsvoorwaardelijk bezighouden met pensioen interessant is. Hierbij blikken we vooruit met professionals die betrokken zijn bij de transitie, zoals (financieel) adviseurs, CAO-onderhandelaars, bestuurders en (intern) toezichthouders.

Vraag maar raak
Het thema van het congres is ‘Vraag maar raak’. De schrijvers van de wet, de koplopers in de sector, vooraanstaande adviseurs en toezichthouders zijn aanwezig om kennis te delen én praktische vragen te beantwoorden. Op de informatiemarkt kun je kennismaken met onder andere MAAT, de AI-powered virtuele assistent aan wie je al je vragen over de transitie kunt stellen.

Meld je snel aan
Een vol inhoudelijk programma met ruimte voor verdieping, praktische vragen en ervaringen. Alle informatie vindt u op https://www.congreswerkenaanonspensioen.nl/. Schrijf je tijdig in voor deelname aan de sessie van jouw keuze. Het aantal plaatsen is beperkt.

Recent nieuws