Diensten

Oprichten vereniging / netwerk van professionals

De UOV ondersteunt bij de oprichting van verenigingen die gericht zijn op de belangenbehartiging van professionals. Wij begeleiden de oprichting van statuten tot de uiteindelijke presentatie van de vereniging met alle daarbij horende visuele en online uitingen.

Verenigingsmanagement

De UOV ontzorgt bestaande verenigingen bij alle facetten die komen kijken bij het runnen van een professionele vereniging.
Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en onderhouden van een ledenadministratie. Dit is een belangrijk onderdeel van een vereniging. Dit moet op een accurate wijze gebeuren. Het beschikken over up-to-date gegevens van leden is misschien wel cruciaal voor het goed functioneren van een vereniging.

Ook is het belangrijk dat de contributie-inning op een efficiënte en professionele wijze geregeld is. Als vereniging kunt u dit laten verzorgen door het UOV. Maar wij kunnen nog meer doen om het u gemakkelijk te maken. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op.

Communicatie

Een professionele vereniging staat of valt bij goede communicatie. Passende communicatie die aansluit bij de (potentiele) leden en de werkgever. De UOV ondersteunt verenigingen in dit proces.

Collectieve belangenbehartiging

Voor het succesvol laten verlopen van de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden van uw leden kunt u een beroep doen op de professionele adviseurs arbeidsverhoudingen van de UOV.

Individuele belangenbehartiging

Het individuele belang van uw leden is in goede handen bij de professionals van de UOV. Of het nu gaat om juridische zaken op het gebied van arbeidszaken, pensioen of sociale zekerheid, ook op het gebied van loopbaanontwikkeling en mobiliteit staat onze deskundigen voor uw leden klaar.

Ledenvoordelen

Het netwerk van de UOV biedt vele collectieve ledenvoordelen voor de aangesloten verenigingen. Denk hierbij aan een collectieve ziektekostenverzekering, een voordelige rechtsbijstandsverzekering op het gebied van consument en wonen, voordelige energie, korting op reizen etc.

Korting op Ziektekostenverzekering

Korting op Ziektekostenverzekering

Korting op Ziektekostenverzekering

Met de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea krijgen leden van UOV verenigingen 7,5% korting op Basis en 10% korting op Aanvullend.

Korting op stroom

Korting op stroom

Korting op stroom

Bespaar tot ruim 25% op je energietarieven en ontvang ieder jaar ook 2 maanden ledenkorting op het Homestroom lidmaatschap.

Korting op reizen

Korting op reizen

Korting op reizen

Direct 3,5% korting op je reissom voor leden die boeken via Unie Reizen. Leden van UOV verenigingen kunnen van deze korting gebruik maken.

Korting op E-learning

Korting op E-learning

Korting op E-learning

Start vandaag met een opleiding van EducateMe2. Een opleiding die je verder helpt! Neem een kijkje in het aanbod en volg een gratis proefles. Ontvang op alle online opleidingen 10% extra ledenkorting!

Interesse?