Klaartje de Boer verlaat de VCP

Klaartje de Boer, onze senior beleidsmedewerker Pensioenen, heeft ons laten weten na 14 jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan als senior consultant bij Groen Van Solinge & Partners. Daarmee nemen wij per 1 januari afscheid van een gewaardeerde collega. ”Zij heeft de afgelopen jaren met grote inzet de pensioendiscussie binnen de VCP mede richting gegeven en voor onze achterbannen belangrijke resultaten behaald. De Boer heeft veel deskundigheid en altijd grote betrokkenheid getoond. Ze gaat nu de VCP verlaten. Ik wens haar veel succes met deze volgende stap in haar loopbaan”, aldus VCP-voorzitter Nic van Holstein.

Veertien jaar ervaring
Direct na haar studie rechten begon De Boer op haar 23e bij destijds de MHP. Ze viel meteen met haar neus in de boter en mocht direct meeonderhandelen over het Pensioenakkoord 2010. Vele verschillende pensioentrajecten volgden in de daarop volgende jaren. Zij heeft met grote betrokkenheid gewerkt in het belang van de professionals aangesloten bij de VCP. Nu per 1 juli jl. de Wet Toekomst Pensioenen is ingegaan is het voor De Boer een logisch moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De Boer kijkt terug op een hele mooie tijd bij de VCP. “De VCP zet altijd vanuit de inhoud het belang van haar leden centraal om zo het verschil te maken. Ik dank alle collega’s en ook de mensen van alle partnerorganisaties, waarmee ik de afgelopen jaren nauw heb samengewerkt. Ik zal de VCP met grote interesse en een warm hart blijven volgen. Bij de VCP heb ik een brede pensioenexpertise mogen opbouwen en dat zet ik nu graag op een andere manier in.”

Nieuwe betrekking
De Boer ziet dat er de komende jaren veel beweging komt in de pensioensector, nu men druk aan de slag is met de arbeidsvoorwaardelijke en daarna de implementatiefase van de Wet Toekomst Pensioenen. Het wordt des te belangrijker dat de juiste mensen op de juiste plek hun werk doen, om de hele pensioentransitie zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. De reden voor haar om per 1 januari a.s. te starten als senior consultant bij Groen Van Solinge & Partners. Een gespecialiseerd wervings- en selectiebureau, dat zich vanuit de inhoud van het vakgebied volledig richt op de pensioensector. “De VCP wenst haar daarbij veel succes en moet nu op zoek naar een opvolger’’.

Heb jij interesse om de pensioenbelangen van onze professionals te gaan behartigen? Zie dan hier de vacature.

Recent nieuws