FranceComfort

Vakantiehuizen met meer comfort

FranceComfort beheert en verhuurt in Frankrijk vakantieparken die net wat meer comfort hebben dan gemiddeld. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées, de Provence en de Poitou-Charentes en zijn voorzien van alle luxe en comfort.

De vakantieparken hebben veelal een zwembad, restaurant, wifi, tennis, speeltuin en animatie en receptie met medewerkers die Nederlands en Engels spreken.

Het resort en de vakantiewoningen zijn geschikt voor mindervaliden. In de meeste gevallen is het toegestaan een hond mee te nemen.

De Unie heeft voor jou met FranceComfort Vakantieparken aantrekkelijke afspraken gemaakt. Je krijgt van FranceComfort maar liefst 10% korting op de huurprijs (dus niet op de bijkomende kosten). Deze korting geldt voor boekingen in het laag- en in het hoogseizoen. Dus ook tijdens de schoolvakanties.

We gaan natuurlijk niet zo maar in zee met FranceComfort. Onder andere op de grootste Nederlandse vakantie recensiesite zoover.nl worden de parken zeer hoog gewaardeerd!