PensioenLab september weer van start, meld je nu aan!

Vanaf september 2023 start er weer een nieuwe ronde van PensioenLab. Het PensioenLab geeft jongeren een stem in de sector. Wil jij je in een paar maanden écht verdiepen in het onderwerp pensioen, om vervolgens met een advies te komen voor de pensioensector? Meld je dan nu aan! Pensioen is meer dan alleen geld voor later. Onderwerpen als klimaat, communicatie, sociaal welzijn, economie en de woningmarkt zijn actueel en direct verbonden met jouw pensioen

Programma
Van september 2023 tot mei 2024 ga je in een groep aan de slag met een pensioenvraagstuk. Je krijgt een basistraining, leert meer over design thinking en krijgt meer kennis over de wereld van pensioen in verschillende sessies. Elke maand komen we bijeen om met elkaar aan de slag te gaan. Daarnaast houd je contact met je groep en schrijf je een gezamenlijk advies voor de sector. Het traject kost je ongeveer twee uur per week en brengt je een enorm leerzame en vooral leuke periode. Er is voor dit traject geen pensioenkennis vereist, maar als je deze al in huis hebt ben je ook van harte welkom.

Aanmelden
Ben je enthousiast om je de komende maanden te verdiepen in het onderwerp pensioen? Meld je dan nu aan via de website of de QR-code. Twijfel je nog? Mail dan naar info@pensioenlab.nl voor meer informatie of kijk op www.pensioenlab.nl. Eerdere adviezen die zijn gegeven zijn hier te vinden.

Stichting PensioenLab
Stichting PensioenLab is opgericht door VCP Young Professionals, CNV Jongeren en FNV Young & United. PensioenLab wil meer jongeren enthousiast maken voor een plek in een pensioenfondsbestuur of een verantwoordingsorgaan en een stem geven in het pensioendebat. Meer informatie over de projecten en de werving vind je op de website van PensioenLab.

Recent nieuws