NZW

NZW

NZWNZW is er om de positie van zelfstandig werkenden in Nederland te verbeteren door te zorgen voor erkenning, waarde-creatie en continuïteit. Met een grote achterban heeft het NZW een belangrijke spilfunctie voor de politiek, het bedrijfsleven en de zelfstandige. Daarnaast biedt het NZW je een omgeving waar je kunt excelleren, waar je jezelf volledig op de inhoud van jouw werk kunt richten. Wij faciliteren jou in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om basis employee benefits of het creëren van een marktplaats waar vraag en aanbod op het gebied van werk samen komen.

Netwerk

Het NZW is een netwerkorganisatie die de zelfstandig werkende het woord geeft. Wij hoeven niet te verzinnen wat de zelfstandig werkende nodig heeft, dat weet hij/zij zelf het allerbeste en kan dat zelf het beste verwoorden. Door de zelfstandige een podium te bieden om de eigen benodigdheden, uitdagingen of vragen kenbaar te maken, kan het NZW samen met partners daar op acteren. Samen met onze partners werken we aan de onderwerpen die er toe doen voor de zelfstandigen.

Het NZW werkt samen met Zusterindebuurt, onderdeel van de We Care Circle Groep (WCC). Hierdoor ontstaat er een krachtige netwerkorganisatie van gelijkgestemden in de zorg. “De zorgprofessional staat centraal. Daarom deze samenwerking. Met deze inspirerende verbinding zijn we in staat de beste service te organiseren voor wie wil investeren in zijn vak”. Dat zegt Harry Woldendorp, algemeen directeur van We Care Circle.

Naar de website