ProProf

ProProf

proprof_kleinVoor een profvoetballer zijn medezeggenschap, CAO en contractzaken niet direct termen waar het hart sneller van gaat kloppen. Voetballers willen gewoon voetballen en dat snapt ProProf best. Toch is het belangrijk dat deze zaken goed geregeld zijn. Reden te meer om lid te worden van voetbalvakbond ProProf.

Collectief en individueel

ProProf behartigt de collectieve belangen van voetballers. Dit betekent dat wij voor de spelers onderhandelingen voeren voor een nieuwe CAO. We maken afspraken over ondermeer doorbetaling bij blessures en vergoeding van ziektekosten.Uiteraard kun je bij ProProf ook met individuele vragen terecht! Heb je vragen over je contract of heb je problemen met je club, dan kunnen wij je daarbij helpen. Dit geldt ook over vragen over financiën, hypotheek of fiscale zaken en uiteraard voor alle vragen op het gebied van sociaal zekerheidsrecht. Als alles goed geregeld is dan kun je je volledig op het voetballen concentreren. Uiteindelijk zijn het bij ProProf nog steeds de spelers om wie het draait.

Na je carrière

Natuurlijk hopen wij dat je tijdens je carrière optimaal presteert, maar ProProf vindt het ook belangrijk dat je voorbereid wordt op een leven na het voetbal. Daarom kun je via ons deelnemen aan verschillende opleidingstrajecten die je onder andere een inzicht geven in je andere talenten en mogelijkheden. Mocht een andere carrière er om de een of andere reden niet direct inzitten dan helpt ProProf je bij het aanvragen van een WW-uitkering.

Goed om te weten

ProProf is begin 1999 opgericht en aangesloten bij vakbond De Unie. Wij zijn vertegenwoordigd in het bestuur van het contractspelersfonds CFK en praten dus mee over de oudedagsvoorziening van voetballers. ProProf werkt samen met een aantal grote, door de FIFA erkende Nederlandse agentschappen onder wie Pro Athlete, Sport-Promotion BV, Grandstand Football, Sports Entertainment Group en World Soccer Consult.

Lid worden?

Bel naar (0345) 851 422 of neem contact op via de website www.proprof.nl

Naar de website