Vereniging Nederlands Cabinepersoneel

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel

VNC_logo

Voor al het Nederlandse cabinepersoneel is de VNC al sinds 1946 de betrouwbare vereniging die uitstekende services en ondersteuning in alle aspecten van het werkveld biedt. Van juridisch advies tot praktische tools en van actuele informatie tot interessante kortingen.

Missie: Waar we voor staan!

Zorg voor werkgelegenheid en een goede balans in arbeidsvoorwaarden in het spanningsveld van de wereldwijde sociaaleconomische omstandigheden voor alle leden.

Door je lidmaatschap help je bovendien onze positie aan de onderhandelingstafel te versterken. Want een goed werkende CAO is voor alle collega’s essentieel om het vak te blijven uitoefenen.

Wij maken ons graag hard voor de vele, uiteenlopende kwesties die in ons werkveld passeren. Met goed onderbouwde argumenten, een volhardende aanpak en een stevige discussie wanneer dat nodig is weten onze bestuursleden keer op keer successen te behalen.

En weet je wat de VNC zo bijzonder maakt? Het is een vereniging voor én door cabinepersoneel. Onze bestuursleden zijn actief in de praktijk en weten dus precies tegen welke onderwerpen je aan kunt lopen. De lijnen zijn kort, het contact persoonlijk en de adviezen praktisch en doelgericht. Doe je voordeel met onze kennis en tactiek, word lid!”

 

 

Naar de website