VHP2 Hema Personeel

VHP2 Hema Personeel

Wie zijn wij en wat doen we?

VHP² staat voor Vereniging HEMA Personeel. Wij behartigen collectief de belangen van alle medewerkers vanaf USB 5 in de winkels, hoofdkantoor, bakkerijen en distributiecentrum. Waarbij wij ons sterk maken voor minimaal gelijkblijvende arbeidsvoorwaarden en waar mogelijk zelfs verbetering ervan nastreven.

Belangrijk is dat wij allemaal bij HEMA werken, luisteren naar onze leden, vragen wat er bij onze leden speelt en gesprekspartner zijn van de directie (hierbij ondersteund door vakbond De Unie) en op deze manier doorgeven en werken aan zaken die bij onze leden spelen.

Waarom belangrijk?

Zeker in deze economisch onzekere tijden is het van groot belang om je aan te sluiten bij de VHP². Allereerst om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt. Tevens ben je op deze manier indirect een gesprekspartner voor onze directie in toekomstige onderhandelingen. Bovenal kun je een beroep doen op gespecialiseerde bijstand met een invloedrijk netwerk op het moment dat je een probleem hebt met HEMA als werkgever.

Naar de website